Gode løsninger som gør hverdagen enklere

Boligautomatisering betyder teknologi til din rådighed - med dine behov i centrum.
smart-house er en verden af innovative løsninger, som gør din hverdag enklere og giver familien glæden ved et komfortabelt indemiljø. smart-house er med sin moderne og gennemprøvede teknik et komplet koncept der integrerer styring af lys, varme og alarmer i ét samlet system.
Komfort
Når du installerer smart-house i din bolig, lejlighed eller sommerhus, installerer du samtidig komfort i hverdagen. Inde- og udebelysning, varme, ventilation, alarmer og elektriske apparater kan programmeres så de dækker netop dit behov.
Fleksibilitet
smart-house passer lige så godt til en lille lejlighed som til en stor og luksuriøs bolig. Systemet er en af de mest fleksible løsninger på markedet. Funktioner og komponenter til en grundinstallation vælges i samarbejde med din el-installatør, og kan udbygges med nye funktioner efter behov og stil.
   
Sikkerhed
smart-house giver dig alarm for vandlækage, indbrud og brand. Du varsles via sirenen i boligen og evt. en sms til mobiltelefon. Uanset hvor du befinder dig, får du hurtigt besked.
Brugervenlighed
Med trådløse lyskontakter er du ikke låst i installationen, og kan på en enkel måde flytte rundt på kontakterne efter behov. Med en fjernbetjening kan du styre en hvilken som helst funktion i hjemmet.
   
Kontrol
Du behøver ikke at undersøge hele boligen for at se om døre og vinduer er lukket. På et kontrolpanel kan du hurtig få en status, og med et enkelt tryk kan du forlade boligen og være sikker på, at alle elektriske apparater og lys er slukkede.

Besparelser
Det er både miljøvenligt og økonomisk at installere et integreret styresystem for lys, varme og andre elektriske installationer. smart-house sænker temperaturen når familien er borte fra boligen eller ligger og sover. smart-house medvirker til at reducere boligens samlede energiforbrug.


Læs mere om smart-house på vores hjemmeside.

 

Send forespørgsel vedr. produkt: smart-house

Firma information​

Næsset's El-Service - H.P. Hansen ApS

CVR: 21843180​

Adresse information​

Øsbygade 67a

6100 Haderslev

Kontakt information​

Telefon: 74 57 13 37

Mail: mg@naesset.dk